Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدت ها پیش بود که رئیس فدراسیون فوتبال و مدیرعامل استقلال ادعایی کردند، ادعایی که فقط در حد صحبت بود.

طرفداری- پرونده پرو پجیچ، بازیکن خارجی سال های گذشته استقلال وارد فاز جدیدی شده است و عدم پرداخت مطالبات این بازیکن طی روزها یا شاید ساعات آینده، می تواند آثار زیان باری را برای آبی ها در پی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پرونده ای که مدت ها قبل، مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال و امیرحسین فتحی، مدیرعامل استقلال آن را بسته شده می دانستند.

به گزارش طرفداری، محمد حیرانی مسئول سابق امور بین الملل و مشاور مدیرعامل سابق باشگاه استقلال، در رشته توییت های خود به موضوع جالبی در خصوص پرو پجیچ و ادعای مدیران استقلال و رئیس فدراسیون فوتبال پرداخته که به طور کامل در زیر به آن پرداخته ایم. گفتنی است، طبق ادعای حیرانی، او بارها به مدیران استقلال در خصوص پرونده پرو پجیچ هشدار داده بود اما گوش شنوایی در باشگاه وجود نداشت. همچنین حیرانی معتقد است که استقلال طبق قانون از دو پنجره نقل و انتقالاتی محروم شده است.

۱- شهریورماه گذشته، امیرحسین فتحی، مدیرعامل استقلال و مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال در مصاحبه‌های جداگانه اعلام کردند پرونده شکایت پرو پجیچ از استقلال بسته شده و این بازیکن دیگه طلبی نداره.

۲- اون زمان اقایون نامه‌ای به فیفا زده بودند که آقا ما در کل ۳۶۰ هزارتا به پرو پجیچ بدهکاریم. شما از پولی که حق استقلال است بابت جام جهانی و در فیفا باقیه این بدهی رو بده. نامه رو زدند و بلافاصله در رسانه‌ها گفتن ماجرا تموم شده.

۳- حالا چرا بدهی به پروپجیچ این قدر زیاد شده بود؟ کل بدهی باشگاه در سال ۲۰۱۶ به بازیکن ۱۰۹ هزار دلار بوده. اما چون این پول پرداخت نشده، دادگاه عالی ورزش استقلال رو دسال ۲۰۱۷ محکوم میکنه به پرداخت کل مبلغ به اضافه‌ی پنج درصد سود که می‌شده ۲۵۵ هزار دلار.

۴- جالبه بدونین که وقتی پرو پجیچ ایران بوده، حاضر شده بود با ۳۰هزاردلار کلا با استقلال تسویه حساب کنه، اما مدیران وقت حاضر نشدن این پول و بدن و بازیکن دست خالی رفت و شکایت کرد!

۵- وکیل پرو پجیچ سعی میکنه از همون سال ۲۰۱۸ از طریق ایمیل سفارت و ایمیل‌هایی که حدس میزده مال باشگاه باشه، با استقلال گوشزد کنه که در صورت عدم پرداخت پول، سودش همینطوری اضافه میشه

۶- از اون طرف فیفا اعلام میکنه حاضر نیست مطالبات باشگاه استقلال رو به شخص ثالث واگذار کنه و استقلال باشد خودش راهی برای پرداخت بدهی‌های خارجیش پیدا کنه. اما چون آقایون گفته بودند پرونده پئیچ رو بسته‌اند، ترجیح میدن موضوع رو مسکوت بذارن!

۷- در عین حال وکیل پرو پجیچ باز هم سعی میکنه تماس بگیره و بگه که بدهی هر روز داره سنگین‌تر میشه اما کلا کسی از استقلال جواب ایمیل وکیل رو نمیده! *من فقط تصویر بخشی از ایمیلها رو منتشر می‌کنم.

۸- در زمان افتخاری یک بار از هلند باهاش تلفنی تماس گرفتم و موضوع را بهش گفتم. تشکر کرد و قول پیگیری داد. اما اتفاقی نیفتاد. وقتی خطیر آمد. حس کردم آدم کار بلدی باشد. با او تماس گرفتم و گفتم من مدیر اسبق بین الملل باشگاه بودم حالا که شما مسئولیت گرفتی، این را حل کن که بغرنج شده.

۹- ایمیل‌های دریافتی رو هم براش فرستادم

۱۰- اما اقدام عملی برای توافق با مدیربرنامه صورت نمی‌گیره. وکیل پرو پجیچ نهایتا حکم کمیته انضباطی فیفا رو که دادگاه عالی ورزش تائید کرده ارسال میکنه که در اون به استقلال ۶۰ روز برای تسویه حساب فرصت داده شده

۱۱- این هم صفحه پنجم حکم که در توییت قبلی جا نشد.

۱۲- بند چهار این رای صراحتا اعلام کرده اگر استقلال تا شصت روز بعد از ابلاغ حکم پول رو پرداخت نکنه، از دو پنجره نقل و انتقالات محروم میشه.

۱۳- زمان ابلاغ حکم ۱۶ می بوده. بنابراین ضرب الاجل استقلال پانزدهم جولای بود. ولی باشگاه علیرغم تهیه پول و ارسال اون به حساب سفارت ایران در کرواسی، مبلغ رو تا انتهای مهلت تعیین شده واریز نمیکنه.

۱۴- از انجایی که سیاست دفع الوقت و عادت اهمال کاری مدیران ایرانی رو می‌شناسم و این روزها رو پیش بینی می‌کردم بعد از اعلام ضرب الاجل فیفا، سعی کردم موضوع رو رسانه‌ای کنم تا حداقل با فشار افکار عمومی پرونده قبل از مهلت تعیین شده به سرانجام برسه بنابراین ۲۰ می موضوع رو طرح کردم.

۱۵- اما در حالی که با وجود اطلاع رسانی و هشدارهای زیاد،باشگاه اقدام قابل توجهی برای حل پرونده نداشت. یک دفعه در پایان مهلت قانونی مدیران اعلام کردند فیفا موافقت کرده از مطالبات معوقه باشگاه طلب پرو پجیچ رو بپردازه! حالا چرا فیفا هفت ماه پیش مشابه همین درخواست رو رد کرد جای بحث داره!

۱۶- نهایتا دیروز در تماسم با مدیربرنامه‌ پرو پجیچ، آقای کاپین تاکید کرد که هنوز هیچ پولی نگرفته. بنابراین طبق رای فیفا و دادگاه عالی ورزش استقلال دو پنجره محرومه ولی مدیران استقلال معتقدند رای باطله.

۱۷- بعد هم در عصر ارتباطات و اینترنت که همه کارها از طریق ایمیل انجام میشه، اعلام شد آقای خطیر در زوریخ در دفتر فیفا بوده و آقای فتحی تلفنی با رئیس کمیته انضباطی فیفا صحبت کرده و ماجرا رو حل کرده!

۱۸- البته کسی هنوز مدرکی مبنی بر موافقت فیفا ندیده و با توجه به سوابق نمیشه خیلی مطمئن بود اما اگر باشگاه موفق بشه رضایت کمیته انضباطی فیفا رو بگیره، معنیش این نیست که استقلال اصلا محروم نشده و هیچ خطری تهدیدش نکرده! بلکه رای شکسته شده و استقلال از محرومیت سنگین فرار کرده.

۱۹- کسانی هم که حکم رو منتشر کردن التهاب آفرین نبودن، بلکه فقط حقیقت رو مطرح کردن که با فشار افکار عمومی، آقایون دست و پاشون رو جمع کنن و مشکل رو حل کنند‌.

۲۰- البته هنوز ماجرای سوپرجام که کسی یک خط سند از شکایتش ندیده و ماجرا آزار کردن پاتوسی و ابهامات مالی باشگاه سر جای خودش هست که به وقتش باید بهشون پرداخت. /تمام

منبع: طرفداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۴۳۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین اصول سه گانه در روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست تبیین روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور با سخنرانی دکتر ناصر باقری مقدم رئیس گروه مطالعات راهبردی علم و فناوری و آینده‌نگاری و دبیر ﺭﻭﺯﺁﻣﺪﺳﺎﺯی نقشه جامع علمی کشور ﻓﺮهنگستاﻥ ﻋﻠﻮﻡ به صورت مجازی و از طریق اسکای روم با حضور اکثریت نمایندگان هیئت‌های اندیشه‌ورز استانی ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

 

دکتر باقری مقدم بهره‌مندی از نقطه نظرات دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی سراسر کشور را فرصت مغتنمی در مسیر روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور خواند.

 

وی در ابتدا به بیان سرفصل‌های نقشه جامع علمی کشور پرداخت و یکی از ایرادات وارد به نقشه جامع علمی کشور را زیاد بودن تعداد اولویت‌ها خواند.

 

ﻣﺪﯾﺮ ﺭﻭﺯﺁﻣﺪﺳﺎﺯی نقشه جامع علمی کشور ﻓﺮهنگستاﻥ ﻋﻠﻮﻡ به تعریف انواع سیاست‌ها و تحلیل آنها در نقشه جامع علمی کشور پرداخت.

 

به اعتقاد وی تاکنون نیمی از نقشه جامع علمی کشور پیاده شده و در حال اجرایی‌سازی است و بخش‌های مهمی از آن هم هنوز اجرایی نشده که باید در روزآمدسازی مورد توجه قرار گیرند.

 

وی در ادامه گفت: یک سری اصول را در روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور مد نظر قرار دادیم. اولین اصل این است که به دنبال بازنگری هستیم و نه اینکه یک نقشه جامع علمی جدیدی را تهیه کنیم. اصل دوم این است که کماکان به بحث اولویت‌گذاری عمودی در نقشه خواهیم پرداخت اما راهبردهای افقی را هم مورد توجه قرار می‌دهیم. اتخاذ دو رویکرد توامان فنی- اقتصادی و اجتماعی- فنی اصل سوم است.

 

باقری مقدم بیان کرد: به بحث گفتمان سازی عمومی و نخبگانی و جلب مشارکت حداکثری دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی در روزآمدسازی نقشه توجه ویژه‌ای خواهد شد.

 

وی در ادامه به تشریح ساختار روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور پرداخت و گفت: در هنگام تفکیک نقشه به بخش‌های مختلف، چهارده بسته کاری تعریف شد تا برای هرکدام ساز و کار روزآمدسازی را بیندیشیم. هر کدام از این بسته‌ها بنا به وضعیتی که اکنون دارند ممکن است کمابیش نیاز به روزآمدسازی و تعیین کمیت داشته باشند.

 

وی گفت: هیئت‌های اندیشه‌ورز استانی در تک تک این بسته‌های کاری می‌توانند به ما کمک فکری بدهند.

 

ﻣﺪﯾﺮ ﺭﻭﺯﺁﻣﺪﺳﺎﺯی نقشه جامع علمی کشور ﻓﺮهنگستاﻥ ﻋﻠﻮﻡ مهمترین فعالیت‌های مورد انتظار در کارگروه‌های تخصصی برای هر یک از این بسته‌های کاری را مورد اشاره قرار داد که قرار است با رویکرد دلفی انجام شوند و ادامه داد: هیئت‌های اندیشه‌ورز در دو مورد تحلیل نظرات خبرگان حقیقی و حقوقی در حوزه مربوطه و استفاده حداکثری از ظرفیت تخصصی کشور در حوزه مربوطه و مدیریت جریان گفتمان سازی و ترویج در طول فرآیند می‌توانند کمک زیادی کنند.

 

در ابتدای جلسه نیز دکتر محمدرضا مصوری کارشناس معاونت آموزش و پژوهش ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی با ارائه توضیحات پیرامون نشست پرداخت.

 

وی دلیل برگزاری این نشست را درخواست بسیاری از هیئت‌های اندیشه‌ورز استانی برای تشکیل یک بحث تبیینی پیرامون نحوه روزآمدسازی، نگرش به قضیه روزآمدسازی نقشه و اینکه در چه کمیت و کیفیتی این قضیه می‌تواند صورت بگیرد دانست.

 

 

 

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تداوم افشاگری‌ها علیه قالیباف/ بیگی: جماعتی از سازمان میادین میوه و تره‌بار، تاکسیرانی، بهشت‌زهرا، اتوبوسرانی و... وارد مجلس شده‌ و پست گرفتند
  • دلخوشی نکونام به بازیکنی که قرار نبود بماند!
  • تدوین اصول سه گانه در روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور
  • رای پرونده توهین زشت به مهدی طارمی اعلام شد
  • تعیین تکلیف بزرگترین پرونده ثبتی کشور پس از نیم قرن
  • رفع بیش از ۳۹ هزار مورد رفع قطعی گاز در استان قزوین
  • اعلام ختم رسیدگی به پرونده امیرحسین مقصودلو/ تتلو: اشتباهم را می‌پذیرم + عکس
  • پرسپولیسی‌ها پاداش گرفتند
  • ختم رسیدگی به پرونده تتلو با یک اشتباه کردم ساده | آموزش مناسبی ندیدم!
  • پرونده حرکت جنجالی مانچینی بسته شد